Soosavonden

Altijd anders, altijd met elkaar

Maak kennis met de dijkgraaf, heb plezier tijdens een muziekavond of laat je verrassen door een Haiku-dichter. Iedere Soosavond is weer uniek. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek met (nieuwe) contacten waar iedereen aan kan deelnemen. Jij dus ook!


Soosavond van 25 januari 2023

We beginnen in 2023 met een bijzondere Soosavond op 25 januari, aanvang 20.00 uur. Deze avond staat in het teken van 70 jaar na de watersnoodramp staat. Locatie is de Nicolaaskerk in Kortgene, met verhalen en belevingen van inwoners. Aan het woord komen Rinus Platschorre, Ko Welleman, Addie Dees-de Looff, Piet van Schaik en Johan Sturm. Inmiddels is deze avond achter de rug, we kunnen terugzien op een zeer geslaagde Soosavond! 

 

Wilde je ook graag bij de avond zijn? Of vind je het fijn om de presentatie en de verhalen terug te zien? Adrie Rozendaal heeft een mooie videoproductie gemaakt zodat je deze bijzondere Soosavond kunt (her)beleven.

De volgende Soos avond

De volgende Soosavond was  op donderdag 23 maart 2023. met aandacht voor afval en 

kringloop. Op 24 mei een soosavond op locatie


Donateur worden

Wanneer je donateur wordt van de Soos, ontvang je een persoonlijke uitnodiging als er een Soos-avond georganiseerd wordt. Zo mis je niets en kunnen wij interessante avonden blijven organiseren. Ook word je uitgenodigd voor een bijzonder uitje dat eenmaal in het jaar speciaal voor onze donateurs zal plaatsvinden.

Voor maar €25,- per jaar word je donateur van de Soos. Iedereen op Noord-Beveland is welkom, dus ook jij!