Soosavonden

Altijd anders, altijd met elkaar

Maak kennis met de dijkgraaf, heb plezier tijdens een muziekavond of laat je verrassen door een Haiku-dichter. Iedere Soosavond is weer uniek. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek met (nieuwe) contacten waar iedereen aan kan deelnemen. Jij dus ook!


De volgende Soos avond

Datum onbekend | Soosavond

In verband met Covid-19 kunnen we nog geen nieuwe datum prikken voor onze volgende Soosavond. Wel zijn we op de achtergrond bezig met de invulling van deze avond. De Soosavonden vinden plaats op de vierde woensdagavond van de oneven manden, m.u.v. de maand juli.

 

Wat in ieder geval zeker is:

• Gratis entree voor iedereen, ook als je nog geen lid bent

• Gratis koffie en thee, iets sterkers is voor de eigen portemonnee

• Interactieve en inspirerende gastspreker

• Gezelligheid met elkaar

 

Houd onze website, het Noord-Bevelands advertentieblad en onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

 

We hopen iedereen weer zo snel als mogelijk in goede gezondheid te zien.

Zoals het er nu naar uitziet kunnen we in  september weer van start !!!!! Noteer vast de datum : 22 september . We starten met een excursie, deze activiteit is alleen voor onze donateurs. Nadere informatie volgt zodra alles bekend is. Ook voor de soosavond van 24 november treffen we voorbereidingen. 


Donateur worden

Wanneer je donateur wordt van de Soos, ontvang je een persoonlijke uitnodiging als er een Soos-avond georganiseerd wordt. Zo mis je niets en kunnen wij interessante avonden blijven organiseren. Ook word je uitgenodigd voor een bijzonder uitje dat eenmaal in het jaar speciaal voor onze donateurs zal plaatsvinden.

Voor maar €25,- per jaar word je donateur van de Soos. Iedereen op Noord-Beveland is welkom, dus ook jij!