Nieuws

30 december 2020

Haiku kalender en jubileumjaar

In 2020 hebben we helaas maar één sociëteitsavond kunnen organiseren. Ondanks dit, hebben we zeker niet stil gezeten. De voorbereidingen voor ons jubileumjaar 2021 zijn in volle gang.

 

Er zijn werkgroepen geformeerd rondom een aantal thema's en al onze donateurs hebben in december een mooie scheurkalender met Haiku's over Noord-Beveland mogen ontvangen. Deze mooie woordparels zijn geschreven door Geert de Kockere, de spreker van onze laatste soosavond in januari 2020.

 

Ook heeft de Soos een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website zodat we fris het nieuwe jaar in kunnen gaan.

 

We hopen dat we in het nieuwe jaar weer regelmatig bij elkaar mogen komen, met onderwerpen die betrekking hebben op de uitkomsten van onze werkgroepen.

 

Ben je donateur en heb je onze nieuwsbrief en/of de kalender niet in december 2020 mogen ontvangen, dan horen we dat graag van je.Soos-donateur worden

Ben jij ook een betrokken Noord-Bevelander? Vind je het leuk om kennis te maken met nieuwe mensen, te netwerken en houd je van gezelligheid? Neem dan gerust eens contact op met ons en word voor maar €25,- per jaar donateur van de Soos. Iedereen op Noord-Beveland is welkom, ook jij!