Nieuws

25 januari 2024

Toekomstprijs 2024

Heeft u een goed idee of een vernieuwend project? Doe dan mee aan de toekomstprijs van Noord-Beveland 2024.

Iedereen kan deelnemen en iedereen kan winnen. Als het idee of project maar op Noord-Beveland wordt uitgevoerd. Lees hier meer info



25 januari 2023

Soosavond 70 jaar watersnoodramp

We beginnen in 2023 met een bijzondere soosavond op 25 januari, aanvang 20.00 uur. Deze avond staat in het teken van 70 jaar na de watersnoodramp staat. Locatie is de Nicolaaskerk in Kortgene, met verhalen en belevingen van inwoners.



21 januari 2023

Eerste bomen voedselbos geplant

Op zaterdag 21 januari werden de eerste bomen geplant op het EEF terrein, met daarna een uitgestelde kerstborrel.



30 december 2020

Haiku kalender en jubileumjaar

In 2020 hebben we helaas maar één sociëteitsavond kunnen organiseren. Ondanks dit, hebben we zeker niet stil gezeten. De voorbereidingen voor ons jubileumjaar 2021 zijn in volle gang.

 

Er zijn werkgroepen geformeerd rondom een aantal thema's en al onze donateurs hebben in december een mooie scheurkalender met Haiku's over Noord-Beveland mogen ontvangen. Deze mooie woordparels zijn geschreven door Geert de Kockere, de spreker van onze laatste soosavond in januari 2020.

 

Ook heeft de Soos een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website zodat we fris het nieuwe jaar in kunnen gaan.

 

We hopen dat we in het nieuwe jaar weer regelmatig bij elkaar mogen komen, met onderwerpen die betrekking hebben op de uitkomsten van onze werkgroepen.

 

Ben je donateur en heb je onze nieuwsbrief en/of de kalender niet in december 2020 mogen ontvangen, dan horen we dat graag van je.



Soos-donateur worden

Ben jij ook een betrokken Noord-Bevelander? Vind je het leuk om kennis te maken met nieuwe mensen, te netwerken en houd je van gezelligheid? Neem dan gerust eens contact op met ons en word voor maar €25,- per jaar donateur van de Soos. Iedereen op Noord-Beveland is welkom, ook jij!